Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Δεν έχει αλλάξει κάτι για το live της Madonna στην Αθήνα!

Εδώ και εβδομάδες, παρακολουθούμε τα επίσημα sites της Madonna και της Εταιρείας "Live Nation", η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση των συναυλιών - shows της Madonna. Δυστυχώς, όμως το Ελληνικό σημαιάκι δεν έχει μπει ακόμη και αυτό έχει οδηγήσει τους περισσότερους fans της στη διαπίστωση ότι "όνειρο ήταν και πάει...".

Σήμερα, λοιπόν με χαρά είδα στο blog του Γιάννη Πετρίδη ότι είναι επιβεβαιωμένο (προς το παρόν) ότι η Madonna θα εμφανιστεί στην Αθήνα μετά τις 23 Σεπτεμβρίου!!!

Η περιοδεία της πάντως ξεκινάει στις 23 Αυγούστου στην Ευρώπη, στο Cardiff και κλείνει (προς το παρόν) στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Παρίσι. Αμέσως μετά από τις 4 Οκτωβρίου, μέχρι τις 26 Νοεμβρίου θα είναι στη Βόρεια Αμερική.

Οι τιμές των εισιτηρίων στην Αμερική κυμαίνονται από 83 δολάρια (μια χαρά), μέχρι και 18.000 $!!!! Ήμαρτον!!! Στην Ευρώπη, οι τιμές κυμαίνονται από 62 έως 188,5 Ευρώ στη Νίκαια της Γαλλίας, από 59 - 108 Ευρώ στο Amsterdam, ενώ στη Μ. Βρετανία είναι λίγο πιο τσουχτερά. Τα γράφουμε αυτά, γιατί έχουν γίνει πολλές συζητήσεις ότι αν έρθει η Madonna θα έχει εισιτήριο αστρονομικού ποσού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: