Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ακούστε τους νέους δίσκους των Sigur Ros & Hold Steady

Στις 23 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο album των ατμοσφαιρικών Ισλανδών Sigur Ros σε παραγωγή του Flood των Nine Inch Nails. Το "Með suð í eyrum við spilum endalaust" λέγεται ότι θα είναι διαφορετικό με λιγότερους πειρματισμούς και περισσότερες κιθάρες. Επιπλέον, για πρώτη φορά ένα από τα τραγούδια τους ερμηνεύεται στα Αγγλικά.

Σκεφθείτε ότι το συγκρότημα χρησιμοποιεί τη μητρική του γλώσσα σε όλους τους δίσκους του και έχει καταφέρει να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο. Αυτό το λέω γιατί πολλί ισχυρίζονται ότι τα Ελληνικά συγκροτήματα/καλλιτέχνες δεν κάνουν επιτυχία στο εξωτερικό, λόγω της γλώσσας μας. Είναι πιο εύκολη γλώσσα η Ισλανδική ;;;

Όλο το νέο δίσκο των Sigur Ros μπορείτε να τον ακούσετε στη σελίδα τους.

Νέα δουλειά όμως έχουμε κι από τους Hold Steady, μετά το εξαιρετικό "Boys and girls in America" του 2006. Το 4ο album του συγκροτήματος από το Brooklyn λέγεται "Stay Positive" και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Ιουλίου. Παρόμοιο με το προηγούμενο θα έλεγα με ένα πρώτο άκουσμα και γενικότερα αρκετά καλό. Που μπορείτε να το ακούσετε ; Στη σελίδα των Hold Steady στο MySpace.

Δεν υπάρχουν σχόλια: