Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008

Οι Radiohead σε νέους δρόμους ή πώς να αξιοποιείς τις νέες δυνατότητες;Για μια ακόμη φορά το βρετανικό συγκρότημα πρωτοπορεί.


Εδώ και αρκετό διάστημα έχει διοργανωθεί διαγωνισμός από την Aniboom και τους Radiohead για να βρεθούν δέκα νικητές που θα μοιραστούν 20000$. Και βέβαι δεν είναι το μόνο δέλεαρ τα χρήματα, ούτε είναι σκοπός των Radiohead να μοιράσουν λεφτά. Οι δέκα καλύτεροι που θα επιλεγούν ύστερα από ψηφοφορία του κοινού-τρέξτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Ιουνίου εδώ- θα πάρουν από 1000$ ο καθένας για να φτιάξει μικρής διάρκειας clip και ο καλύτερος από αυτούς θα πάρει άλλα 10000$ για να φτιάξει ένα κανονικής διάρκειας clip για τους Radiohead και για ένα από τα καινούρια τραγούδια που περιέχονται στο τελευταίο album -in Rainbows.
Τώρα πιά δεν μπορείτε να στείλετε συμμετοχές, αξίζει, όμως, τον κόπο να επισκεφτείτε το site της Aniboom και να ψηφίσετε, αφού δείτε τα εξαιρετικά clips που εχουν δημιουργηθεί με αφορμή αυτό το διαγωνισμό.
Και είναι και αυτός ένας τρόπος διαδυκτιακής δράσης και επικοινωνίας ανάμεσα στο δημοφιλές συγκρότημα και τους θαυμαστές του. Και είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι δυνατότητες που δίνονται από τα σύγχρονα μέσα.
Μπράβο στους Radiohead για μια ακόμη φορά!Δεν υπάρχουν σχόλια: