Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

The Good, the Bad and the Queen (12 – 18/06/2008)






Ευγενία : το τρελό μουστάκι του Nick Cave και η δήλωσή του σε μια από τις συνεντεύξεις του σχετικά με το χρόνο που περνά. Όταν τον ρώτησαν πώς νιώθει τώρα που βγαίνουν οι πρώτες άσπρες τρίχες, απάντησε ότι δεν ξέρει πώς είναι οι άσπρες τρίχες γιατί ο ίδιος βάφει τα μαλλιά του από τα 16.

dimi : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Δήμητρα Γαλάνη σε μια μαγευτική συναυλία στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη την Πέμπτη 19/6, θα μας ταξιδέψουν αυτή την καλοκαιρινή νύχτα με τις εξαιρετικές φωνές τους σε έναν υπέροχο κόσμο συναισθημάτων! Από εδώ θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή τους περιοδεία για το 2008 και θα συνεχίσει και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, όπως: Θεσσαλονίκη 23/6, Βέροια 3/7, Καβάλα 4/7, Οινιάδες 12/7, Ηράκλειο Κρήτης 22/7, Χανιά 23/7, Άγιος Νικόλαος 24/7, Χίος 5/8, Μυτιλήνη 6/8, Πυθαγόρειο Σάμος 7/8, Σιβήρη Χαλκιδικής 9/8, Σαντορίνη 12/8, Λουτράκι 22/8, Γιαννιτσά 25/8.

gbal : Ο νέος δίσκος των ColdplayViva la Vida or Death and all his friends”, ο οποίος έχει τη σφραγίδα του Brian Eno και ανεβάζει ακόμη περισσότερο ποιοτικά το συγκρότημα.

gbal : Η εμφάνιση του Cave και των σπόρων του στο Λυκαβηττό. Είναι απίστευτα χαρισματικός performer και για αυτό γεμίζει κάθε φορά το χώρο που παίζει στην Ελλάδα. Μου άρεσε πολύ η διακύμανση στις ηλικίες όσων ήρθαν στη συναυλία αυτή. Από 25-άρηδες μέχρι 60-ρηδες…

gbal : Συμφωνώ απόλυτα με το “Other Side” αυτής της εβδομάδας του Δ. Κανελλόπουλου στο avopolis στο ότι οι νέοι έχουν συνηθίσει να ακούν μουσική από το P/C και το i-pod τους κι όχι να αγοράζουν δίσκους και CDs, όπως έκαναν οι μεγαλύτερες γενιές. Έτσι, για αυτό και γεμίζει ο Nick Cave, ενώ ονόματα της πρόσφατης δισκογραφίας δύσκολα έχουν κοινό.





Ευγενία: Ο πολύ κακός ήχος στη συναυλία του Cave. Χάθηκε λίγος σεβασμός στο κοινό που έτρεξε και πλήρωσε τα ωραία του λεφτάκια και το κάνει αυτό, ειδικά για τον Cave, επί τόσα χρόνια;

gbal : Το ότι δεν είχαμε τσαμπουκά στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Σουηδία. Οι συνεχείς πασούλες στην άμυνα ήταν πολύ ενοχλητικές. Παρ’ όλα αυτά, αυτός το γεγονός να ισοπεδώνονται όλα μετά από μια αποτυχία από τους «ειδήμονες» του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο με κουράζει πάρα πολύ!!! Θυμηθείτε τι έλεγαν όλοι μετά την «Εθνική» τραγωδία της Ελλάδας στο Καραϊσκάκη από την Τουρκία. Μετά από λίγους μήνες οι ίδιοι έλεγαν διθυράμβους για τον Όττο και τα παιδιά του.




gbal : Το Synch Festival στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που ξεκινάει την Παρασκευή και τελειώνει την Κυριακή. Ίσως το πιο ξεχωριστό Φεστιβάλ κάθε χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ευγενία : Ο ψύλλος! Έχει τον απάλευτο. Gbal βάλε ρήτρα στο συμβόλαιό του γιατί το Supersport έχει φάει τα λυσσακά του. Να το πουλήσουμε ακριβά το τομάρι του.

gbal : Η πολύ ζεστή και δυνατή παρέα του Active Radio, η οποία πραγματικά μας αγκάλιασε για την 1η εκπομπή του “mix grill”, που έγινε χθες. Ακούστε το Active Radio εδώ.

gbal : Ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος. Είναι απόλαυση να ακούς τα σχόλια του, καθώς περιγράφει αγώνες.

1 σχόλιο:

Στέλλα είπε...

Μπράβο gbal, και στο ΒΒC RADIO εύχομαι!
Κάτι ψιθυρίζεται ότι εκτός από τον Ψύλλο έχει γίνει πρόταση και στον gbal από την ομάδα του Γ. Πετρίδη. Έμαθα ότι του τηλεφώνησαν χτες. Κι άντε να δούμε τι θα κάνουμε χωρίς αρχισυντάκτη μετά!