Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ψυλλο-λόγια τουέντι του-τουέλβ πόιντς γκόους του…(μέρος 22ο)

Μέρα προετοιμασίας,ειδικά στον ψυχολογικό τομέα,για τους δύο μονομάχους η σημερινή και η αυριανή.Οπότε η στήλη σήμερα θα απονείμει τις πλατινένιες σβουνιές.Ένας θεσμός που θα προσπαθήσει και είναι σίγουρο ότι θα καθιερωθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση.Ήταν πάρα πολλοί αυτοί που διαγωνίστηκαν και μόχθησαν,ως επί το πλείστον παρά τη θέλησή τους, για να κατακτήσουν ένα τέτοιο…αγαλματάκι!!!

Πλατινένια σβουνιά διοργάνωσης στους οικοδεσπότες που μας άφησαν πάνω από πέντε λεπτά σε μαύρα σκοτάδια και σα να μην έφτανε αυτό είδαμε και την ισοφάριση των Τούρκων με μετάδοση από τον πουρουπoυπού!

Πλατινένια σβουνιά σπικάζ στον ανεπανάληπτα ανεκδιήγητο σαξοφωνέ Κατσαρό.Κατάφερε να κόψει το νήμα στο τέλος μπροστά από τον «εθνικό» σπίκερ Βερνίκο,ο οποίος δεν πετυχαίνει όνομα ποδοσφαιριστή ούτε με αίτηση,εξαιτίας των καταπληκτικά…εύστοχων σχολίων!

Πλατινένια σβουνιά φιλάθλων στους Έλληνες που προμηθεύτηκαν περισσότερα από ένα εισιτήρια για να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά αφήνοντας πολλούς που ενδιαφέρονταν στα κρύα του λουτρού.Μένοντας όμως από νωρίς εκτός διοργάνωσης η εθνική μας τους ανάγκασε να τα κάνουν…κορνίζες!

Πλατινένια σβουνιά τερματοφύλακα στον Coupe ο οποίος δικαιούται μία θέση στην τροχαία της χώρας του.Ξέρω ότι αδικώ τους Νικοπολίδη,Cech,Rustu,Akinfeev,Ricardo αλλά το παιδί περίμενε πόσα χρόνια να πάρει σύνταξη το καραφλό φωτομοντέλο(βλέπε Bartez).

Πλατινένια σβουνιά αμυντικού στον Turam τον οποίο ο προπονητής του αποφάσισε να ξεφτιλίσει,στα τελευταία του,δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής αν και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.Προχθές μάλιστα μάθαμε ότι έχει καρδιολογικό πρόβλημα…

Πλατινένια σβουνιά μέσου στον δικό μας Κώστα Κατσουράνη που ήταν ανύπαρκτος στο τουρνουά.Περιμέναμε περισσότερα από αυτόν μετά και την αποχώρηση του Θόδωρα.Τελικά δεν έδωσε ούτε τα αναμενόμενα.

Πλατινένια σβουνιά επιθετικού θα πάρει ο Toni με το σπαθί και την αξία του.Την ήθελε πολύ και ο Gomez αλλά τον έσωσε η ομάδα του που πήγε τελικό.Οπότε το αψηλό το παληκάρι της σκουάντρα έπαιζε πλέον χωρίς αντίπαλο.

Πλατινένια σβουνιά προπονητή στο «σκηνοθέτη-αστρολόγο» Domenek που αποφάσιζε ποιος θα παίξει ανάλογα με το τι του λένε τα άστρα!!Άντε αγόρι να πεις κανένα καφέ και να ρίξεις τα χαρτιά…

Πλατινένια σβουνιά διαιτητή στο Βαρούχα που το κάλεσαν να κρίνει τα κοράκια κι αυτός χωρίς να ντρέπεται καθόλου πήγε!Εύγε!!

Πλατινένια σβουνιά αθλητικής εκπομπής στην ΕΡΤ για τους καταπληκτικούς βραδινούς παρουσιαστές που δεν έχουν μυρωδιά από το τόπι και φέρνουν καλεσμένους κωλοτούμπες(βλέπε Μίχο)και μας κάνουν τα νευράκια κρόσσια μετά από κάθε…εύστοχη ατάκα τους.

Θα μπορούσα να δώσω και αλλού βραβεία αλλά επειδή δε βλέπω να μου φτάνει μια μέρα ολόκληρη θα βάλω τελεία κάπου εδώ.Σε αυτούς που δεν πήραν κάτι εύχομαι να βάλουν τα δυνατά τους σε επόμενες διοργανώσεις.



2 σχόλια:

gbal είπε...

Ρε Ψύλλε, είσαι κορυφαίος!!! Πέθανα στα γέλια... Άντε σου εύχομαι του χρόνου τις πλατινένιες σβουνιές να παρουσιάζει η Μενεγάκη ή μήπως καλύτερα η Άννα Καραμανλή...

ψύλλος είπε...

Πολύ καλή ιδέα.Θα κάνω πρόταση στην Αννούλα να τα παρουσιάσει.Θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα αξίζει τα λεφτά του...