Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

The Good, the Bad and the Queen (19 – 25/06/2008)




Ευγενία: Η απολαυστική Ολλανδία σε αυτό το Euro. Χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει!

gbal : Για άλλη μια φορά το νέο album των Ισλανδών Sigur Ros είναι πάρα πολύ καλό, ακόμη κι αν δυσκολεύομαι να καταλάβω τους στίχους του, γιατί όλα τα τραγούδια, εκτός από ένα (για πρώτη φορά), είναι στη μητρική τους γλώσσα.

gbal : Η πολύ καλή δισκογραφική επιστροφή άλλης μιας μορφής της σκηνής του Bristol, μετά τους Portishead. Ο Tricky κυκλοφορεί μέσα στον Ιούλιο το νέο του δίσκο (πολύ σύντομα θα έχετε την κριτική μας) και ήδη το 1ο single του “Council Estate” μας δίνει πολύ καλά δείγματα.

gbal : Το ότι για άλλο ένα EURO υπάρχει έκπληξη! Η Κροατία ή η Τουρκία θα είναι στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν είναι και λίγο πράγμα, αν σκεφτείτε άλλες «μεγάλες» ομάδες, που μένουν έξω…

gbal : Η πολύ καλή Σουηδέζα τραγουδίστρια Robyn θα ανοίξει τη συναυλία της Madonna στο Ο.Α.Κ.Α. στις 27 Σεπτεμβρίου.





Ευγενία : Ο καλλιτέχνης που εμπνεύστηκε να κάνει έργα στην εθνική Κορίνθου - Τριπόλεως εν μέσω θέρους και βάλθηκε να κάνει τη ζωή μας δύσκολη και στα δύο ρεύματα της εθνικής. Μη σε πετύχει μόνο στο "έλα", να σε βρει και στο "πήγαινε" για προθέρμανση.

gbal : Η εμφάνιση της Εθνικής μας στο EURO 2008. Ξυπνήσαμε στο ματς με τη Ρωσία, αλλά αυτό δεν έφτανε. Παρ’ όλα αυτά, το πλέον σημαντικό για αυτή την ομάδα από εδώ και στο εξής είναι να δίνει το παρόν στις μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό φτάνει… Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να κατακτά το κύπελλο κάθε φορά.





dimi : Ο ήχος από τις ρακέτες και οι μουσικές στα 2 μπαράκια της παραλίας πριν το Μαύρο Λιθάρι στη διάρκεια του απολαυστικού μπάνιου μετά το γραφείο!!!

Ευγενία : Το ραδιόφωνο του "Εν λευκώ" που εκτός από τον Κωνσταντίνο Τζούμα, που είναι μια κατηγορία από μόνος του και γι' αυτό δεν μπαίνει στη σύγκριση, είναι δροσιστικό και σχεδόν απαραίτητο για το καλοκαίρι που έρχεται. Πάρτε το μαζί σας στο ταξίδι και στη βόλτα στην πόλη. Θα σας φτιάξει τη διάθεση.

gbal : Η Ευρωπαϊκη Γιορτή της Μουσικής από σήμερα Πέμπτη, μέχρι το ερχόμενο Σάββατο σε 14 σημεία της πρωτεύουσας και σε πολλές άλλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αστυπάλαια, Βόλος, Γιαννιτσά, Δράμα, Θεσπιές Βοιωτίας, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Πρέβεζα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σέρρες, Σκόπελος και Χανιά). Περισσότερα για τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν και για τις άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν θα βρείτε εδώ.

dimi : Τα μπαράκια και οι καφετέριες του Ναυπλίου - μόνο 2 ώρες από την πρωτεύουσα! ό,τι πρέπει για καλοκαιρινές βραδυές! ... εννοείται ότι νωρίτερα έχετε πλατσουρίσει στις κοντινές παραλίες!

dimi : Κι αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε τόσο.... τα καλοκαιρινά μπαράκια γύρω από το μετρό του Κεραμεικού. Πήγαμε και περάσαμε σούπερ στο "Dirty Ginger", στην ταράτσα των "45 μοιρών" και στο "Tapas Bar".

Δεν υπάρχουν σχόλια: