Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

The Good, the Bad and the Queen (26/06 – 02/07/2008)






Ευγενία: Που ακόμα δεν μου έχει κάψει τον εγκέφαλο η ζέστη (μπορώ να μιλήσω με σιγουριά μόνο για τον δικό μου και μόνο όσον αφορά τη ζέστη).

gbal : Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η συνεργασία του “mix grill” με το “My Aegean”, το ηλεκτρονικό περιοδικό των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ένα καινούργιο άρθρο του mix grill” μπορείτε να διαβάζετε από το My” σε εβδομαδιαία βάση, σε ξεχωριστή στήλη για το “mix grill”. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

dimi : Το ξανα-άνοιγμα του Λυκαβηττού - πως τα κάνανε έτσι βρε παιδί μου! - no comment.

dimi : Η Χαρούλα Αλεξίου μετά απ' αυτά άλλαξε χώρο και θα εμφανιστεί για μια βραδυά (αντί 2) στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 28 Ιουνίου. Σπεύσατε!

Ευγενία : Που είδα με χαρά να ακούτε και κάτι ελληνικής "κατασκευής" (Monika), μόνο που είναι πάλι αγγλικός ο στίχος. Γιατί, μωρέ, βγήκατε έτσι ζαβά εσείς; Τι σας ποτίζαν οι μανάδες σας; Coca-cola από κούνια;

gbal : Ο τελικός του Euro 2008 θα έχει σίγουρα μια ομάδα, που έχει να πάει χρόνια εκεί (Ισπανία ή Ρωσία).

dimi : To cd των Gad με τίτλο System May Fall. Το ακούω και μ' αρέσει, έτσι απλά!

gbal : Το mix grillthe game” πέρα από το “mix grill” έχει ενσωματωθεί στa Sites του “Active Radio” και του “My Aegean”.

dimi : Αν αυτό το Σαββατοκύριακο ( 27-28/6 ) βρεθείτε στην Αργολίδα θα έχετε μια καλή ευκαιρία να επισκευτείτε το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου όπου θα ανέβει η παράσταση Φιλοκτήτης του Heiner Müller σε σκηνοθεσία Matthias Langhoff. Πρωταγωνιστούν Μ. Χατζησάββας, Λ. Βογιατζής, Χρ. Λούλης. Info





Ευγενία : Η ταλαιπωρία που έφαγε ένας άσχετος με την ελληνική πραγματικότητα βρετανός (βλ. James Blunt) όταν αποφάσισε η δημόσια Αρχή να εφαρμόσει το "νόμο" αδιαφορώντας για όσους είχαν αγοράσει τα εισιτήρια τους και είχαν οργανώσει το πρόγραμμά τους έτσι που τη συγκεκριμένη μέρα να δουν τη συγκεκριμένη συναυλία αλλά, πολύ περισσότερο, για έναν καλλιτέχνη (εμένα δε μου αρέσει, αλλά υπάρχει κόσμος που ήθελε να πάει και αν δεν κάνω λάθος είχε πουλήσει πάνω από 10.000 και για τις δύο μέρες) που έρχεται μέχρι εδώ και μια εταιρία που ανεξάρτητα από το πόσο τον πληρώνει-γιατί αυτός μάλλον δεν έχασε τα λεφτά του-πληγώνεται σημαντικά η αξιοπιστία και το όνομά της στην αγορά. Και καλά όλα, αλλά του κλείδωσαν και τα όργανα μέσα στο θέατρο; Έλεος!

gbal : Η «Μαρία η άσχημη» τελείωσε… Κλαψ, κλαψ, κλαψ…

dimi : Έγινε η απώλεια συνήθειά μας: οι απανταχού κολλημένοι στα παλιά και περασμένα που σας στεναχωρούν, ξεκολλήστε! είναι ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ, τα μπαράκια και οι παραλίες σας περιμένουν για να ζήσετε νέες εμπειρίες, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Παραγγείλτε ένα δροσιστικό εξωτικό κοκτέιλ και κοιτάξτε γύρω σας. Κάποια άλλα μάτια μπορεί να περιμένουν να συναντήσουν τα δικά σας!!!





Ευγενία : Που το παίρνει απόφαση ο κόσμος και ο κοσμάκης και το κάνει το απονενοημένο. "Ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη" (και δεν το λέω από επαγγελματική διαστροφή) Να ζήσετε και να ευτυχήσετε!!!

gbal : Το Ejekt Festival που έρχεται μεθαύριο Σάββατο 28 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό με πολύ καλή και ενδιαφέρουσα σύνθεση – Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα του mix grill : “Ejekt Festival”, “JamesSetlists”.

gbal : Η μεγάλη εμφάνιση της PJ Harvey στο Θέατρο του Badminton την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου. Με 10 δουλειές στο ενεργητικό της, η 38-χρονη πλέον Polly Jean Harvey έρχεται ξανά στη χώρα μας για μια συναυλία, που αν μη τι άλλο θα μας δώσει πολλά κομμάτια από το ταλέντο μιας από τις πιο χαρισματικές τραγουδίστριες – μουσικούς των τελευταίων 2 δεκαετιών. Περισσότερα σε ειδικό άρθρο του “mix grill” τις επόμενες ημέρες.

dimi : Το μπαράκι Okio στη Μαρίνα της Ζέας. Πολύ ωραίες μουσικές σε ύφος free style θα το πεις? funcy? jazz? όποιο χαρακτηρισμό και να δώσεις ένα είναι το σίγουρο: θα σε κερδίσουν και θα σε ξεσηκώσουν να χορέψεις! δεν ήξερα, αλλά έμαθα ότι σερβίρονται cocktails ;) . Την επόμενη φορά θα παραγγείλω ντάκιρι!

Ευγενία : Που το mixgrill έχει βγάλει φτερά. Άντε και το κάναμε το κίνημα...

gbal : Τα όνειρα - οράματα του Ψύλλου για τις αρκούδες και τους ταυρομάχους, που μοιράζεται μαζί μας…

dimi : Σούπερ αγγλόφωνο ροκ θα ακούσουμε κάτω από τη Σκιά των Βράχων: οι Sunny Side of the Razor (βλέπε Σάννυ Χατζηαργύρη) και οι Matisse σε μια κοινή εμφάνιση την Τρίτη 1/7.


1 σχόλιο:

Στέλλα είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σου συναγωνίστρια Ευγενία!
Ευχόμαστε τα καλύτερα και για εσάς!