Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

The Good, the Bad and the Queen (05 – 11/06/2008)


Όπως κάθε Πέμπτη, το "mix grill" σας παρουσιάζει τον καλό, τον κακό και τον καλύτερο εαυτό του... Σχόλια - Κριτικές και προτάσεις για γεγονότα, που θα γίνουν κι όχι μόνο.

dimi: Η Μελίνα Κανά θα εμφανιστεί το Σάββατο 7 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, όπου μαζί με τον στιχουργό και μουσικοσυνθέτη Θοδωρή Παπαδόπουλο θα μας χαρίσουν εξαιρετικές ερμηνείες πολυαγαπημένων τραγουδιών. Την Κυριακή 8 Ιουνίου οι Colores de Cuba θα μας ταξιδέψουν σε λάτιν ρυθμούς. Εισιτήρια: Σάββατο €8, Κυριακή €5, και για τις 2 ημέρες €10.

gbal : Ο νέος δίσκος των Pigeon DetectivesEmergency”, τον οποίο ακούω αυτές τις ημέρες και πραγματικά με ανεβάζει με τα χαρούμενα και γρήγορα κομμάτια του.

dimi : Πολύ ενδιαφέρουσα η συναυλία για την Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος στο πλαίσιο των πέμπτων Mad Video Music Award 2008 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι σήμερα Πέμπτη μετά τις 19:30. Στο live θα εμφανιστούν οι Raining Pleasure, Mattafix, Cyanna και Locomondo και η είσοδος είναι δωρεάν. Με κεντρικό μήνυμα το “ACT NOW”, το MAD ευαισθητοποιεί όλους μας για το περιβάλλον και παρουσιάζει για πρώτη φορά 4 ονόματα σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο σε όλους. Πολλά μπράβο στο κανάλι!!! Εκεί θα είμαστε σήμερα και περισσότερα θα σας πούμε σε σχετικό post αύριο.

gbal: Η νέα στήλη του “mix grill” σχετικά με το “EURO 2008”, η οποία δημοσιεύεται εντός των επομένων ημερών από το νέο μέλος της παρέας μας: τον «Ψύλλο».

gbal : Η συναυλία των δικών μας Echo Tattoo σήμερα στο «Κύτταρο». Να δω που θα πρωτοπάμε…

gbal : Το νέο look του περιοδικού Sonic και η ύλη του με έκανε να το ξαναγοράσω μετά από πολλούς μήνες. Το όνομα του Μάκη Μηλάτου πίσω από το περιοδικό είναι μεγάλο κίνητρο και τελικά δεν είχα άδικο.

dimi: Ξεκίνησε και πάλι το καλοκαιρινό του πρόγραμμα στο Posidonio ο Νίκος Βέρτης! Μαζί του θα εμφανίζονται οι Μαρία Ιακώβου, Μαρία Ιωαννίδου, Κωνσταντίνος Γαλανός, Κωνσταντίνα Σαμαρά. Άντε να πέφτουνε τα λέλουδα!

gbal : Η εμφάνιση των συμπαθητικών Nouvelle Vague με την Όλγα Κουκλάκη χθες Τετάρτη στο Θέατρο Πέτρας.

gbal : Γιατί θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε Cave & Dinosaur Jr, αν θέλω να δω και τους δύο ;;; Τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούν αυτές οι Εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών ;;; Ήμαρτον!

gbal : Μεγάλες προσδοκίες έχουν δημιουργηθεί για την Εθνική Ελλάδος στο Euro, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις δυστυχώς. Να μη ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα μας έκανε να νιώσουμε απίστευτα όμορφα πριν 4 χρόνια. Προσωπικά, θα ήθελα να έχουμε αξιοπρεπής παρουσία. Αν προκύψει κάτι περισσότερο, καλοδεχούμενο…

gbal : Το ότι φίλος μου, που πήρε εισιτήριο για Manu Chao (Rockwave 3η ημέρα), μου είπε ότι εμφανίζονται πριν από αυτόν οι Locomondo και ένας Peter Smith……………………………


gbal : Το Euro 2008 επιτέλους ξεκινάει!!! Το ερχόμενο Σάββατο η μπάλα στη σέντρα και φύγαμε…. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα, η οποία πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα, όπως και να ‘χει το τελικό αποτέλεσμα.

dimi: Η φοβερή συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Τρίτη 3/6 στο στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Λυκαβηττού. Μαζί του στη σκηνή εμφανίστηκαν επίσης οι: Αντώνης Μίτζελος, Τερμίτες, Κίτρινα Ποδήλατα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Emigre, Χρήστος Θηβαίος, Σάκης Μπουλάς, Μπάμπης Στόκας, Βαγγέλης Γερμανός, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Τσακνής, Ελισάβετ Καρατσόλη.

gbal : Το ντέρμπυ του Σαββάτου όμως δε θα είναι το «Ελβετία – Τσεχία», αλλά το «Nick Cave Vs Dinosaur Jr». Δύο πολύ μεγάλες συναυλίες σε 2 ημέρες στο Θέατρο του Λυκαβηττού και στο Polis αντίστοιχα. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα του “mix grill” για τα πιθανά set lists των συγκεκριμένων συναυλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: