Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008

Ο Gary Moore στην Αθήνα

Ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες, ο Gary Moore έρχεται στη χώρα μας στις 13 Σεπτέμβριου στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Επιγραμματικά, η ενημερωτική επιστολή, που μας ήρθε από την artache είναι η εξής:

Με την καριέρα του να ξεπερνά τα σαράντα χρόνια, 11 τραγούδια στο βρετανικό Top 40, από τα οποία 2 στο Top 10, πάνω από 30 δισκογραφικές κυκλοφορίες, ιστορικές συνεργασίες και μια μοναδική ικανότητα να αφομοιώνει διαφορετικά είδη μουσικής, ο Gary Moore έχει κατακτήσει τον τίτλο του θρύλου της κιθάρας.

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο ταλαντούχους Βρετανούς κιθαρίστες της γενιάς του, καλλιτέχνης απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, ο Gary Moore ταξιδεύει στη μουσική, από το rock και την jazz, στην blues και την country, στο παραδοσιακό electric blues, το hard rock, το heavy metal κι ακόμα παραπέρα.

Σε μια καριέρα που ξεκινά από τη δεκαετία του ’60 και συνεχίζει, δραστήρια, μέχρι σήμερα, συνεργάστηκε με θρυλικά συγκροτήματα και μουσικούς, όπως οι Thin Lizzy, οι Skid Row, οι Colosseum II, ο Philip Lynott, ο Peter Green, ο Dr. Strangely Strange, ο Ginger Baker, οι Beach Boys, ο Ozzy Osbourne, οι Traveling Wilburys (George Harrison, Jeff Lynne, Tom Petty και Bob Dylan) και ο Andrew Lloyd Webber.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
METROPOLIS
TICKETHOUSE (Πανεπιστημίου 42 - Εντός Στοάς, τηλ: 210 3608366)
ticketservices.gr (Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ: 210 7234567)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Προπώληση: 45 €
Ταμείο: 50 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: