Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

ψύλλο-λόγια

Χαιρετίζω άπαντες και παρουσιάζομαι ευθύς αμέσως,η ώρα είναι 13:30 και σε λίγες ώρες ξεκινάει μια μεγάλη διοργάνωση που δεν είναι άλλη από το Euro2008 στο οποίο συμμετέχει και η εθνικάρα μας.Στην ερώτηση τι δουλειά έχει μια στήλη που μιλάει για μπάλα σε ένα μουσικό site κανονικά δε θα έπρεπε να απαντήσω αλλά επειδή πιέζομαι από τον εργοδότη μου θα το κάνω.Το ποδόσφαιρο είναι χορός και για να χορέψει κάποιος χρειάζεται τραγούδια.Ουφ…ήταν τόσο απλό τελικά…!!

Δε θα ξεκινήσω με ευχές και άλλα τέτοια τετριμμένα για το εθνικό μας συγγρότημα.Άλλωστε έχουμε λίγες μέρες ακόμα για το πρώτο test.Προτιμώ να κάνω μερικές διαπιστώσεις.Δεν είναι καλύτεροι όλοι οι ΚαρπεντοΠανουσηδες- γεια σου Τζιμακο αρχοντα,άσχετο αλλά «κόλλησε»- όπως θα έλεγε κι ο κυρ-Νίκος(βλέπε Αλέφαντος) που θα μας κάνουν αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις.Και πάει στο καλό αυτοί δουλεύουν και πάνω στο αντικείμενο.Όλοι οι άλλοι κοινωνικό-πολιτικό φορείς που έχουν άποψη για όλα είναι κουραστικοί κι ανυπόφοροι.Γι αυτό μέσα από αυτή τη στήλη θα δούμε τα πράγματα μέσα από μια άλλη «ματιά»…θα το παίξουμε λοιπόν σχετικοί και θα αποδώσουμε τα του Καίσαρη στον Καίσαρα.

Τέρμα το pro-evolution,από σήμερα έχει μόνο πραγματική μπάλα.Κι επειδή δεν αντέχω να ακούω τους συμπαθέστατους κατά τα άλλα δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης να μεταδίδουν αγώνα για πολλούς και διάφορους λόγους προτείνω να έχετε κοντά σας ένα cd-player ένα κασετόφωνο κάτι τις βρε αδερφέ ώστε να ακούτε μουσική της προτίμησης σας. Οπότε,είναι γρήγορο το ματσακι? Παρε ένα Rory Gallagher και Moonchild να γουστάρεις. Είναι αργό? Πάρε ένα Radiohead να «βαρέσεις» μια κατάθλιψη μπας και κόψεις γρηγορότερα τις φλέβες σου και πάει λέγοντας…

Κάπου εδώ θα ήθελα να σχολιάσω και το επίσημο τραγουδάκι της διοργάνωσης.Καλό αλλά για παραλίες… Άσε που στο videaki οι μασκότ την «πέφτουν» σε μια πλατεία της Αυστρίας ψάχνοντας τον «δικό» μας Σάββα που περιμένει τον καφέ Vienoua που παρήγγειλε!!!

Πρώτο ματς λοιπόν το Ελβετία-Τσεχία κι επειδή τις σοκολάτες τα καλοκαίρια τις αποφεύγω,για ευνόητους λόγους, λέω να στηρίξω τις Τσέχες άρα και τους άντρες τους….Όσο για το βραδινό με αφήνει παγερά αδιάφορο αλλά λέω να υποστηρίξω τον πελάτη,γιατί εκτός του ότι έχει πάντα δίκιο ελπίζω και σε καμιά τυχαία συνάντηση αργότερα…το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι????

Θα ήθελα να τελειώσω με ευχαριστίες αλλά θα το κάνω την τελευταία μέρα όταν θα δοθούν τα «grammys» του ποδοσφαίρου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: