Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Θέλω εισιτήριο για τη Madonna...


Χαμός και πάλι χαμός όλη τη μέρα για τα εισιτήρια της συναυλίας της Madonna, ακριβώς 3 μήνες πριν να γίνει!!! Πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηριών σήμερα και έχουμε ακούσει τρελά πράγματα για τις ουρές αναμονής :

Πιο συγκεκριμένα :

1. Φίλος, φίλης, φίλου πήγε στις 07:30 στο Ticket House στην Πανεπιστημίου και πήρε καρτελάκι με νούμερο πάνω από 300!!!

2. Στις 16:00 η ουρά ξεκινούσε από την Ιπποκράτους και κατέληγε στη στοά, που βρίσκεται η Ticket House.

3. Στην ουρά της Ticket House υπήρχαν αστυνομικοί για να βοηθήσουν στη σωστή τήρηση αυτής και ανά διαστήματα περνούσε ένας τύπος με ντουντούκα και ενημέρωνε τον κόσμο για τα εισιτήρια, που έχουν μείνει.

4. Στο Ο.Α.Κ.Α. υπήρχαν μόλις τρία εκδοτήρια για να εξυπηρετήσουν μια πολύ, πολύ μεγάλη ουρά!!!

5. Στο Ο.Α.Κ.Α. οι διοργανωτές είχαν βάλει 2 υπαλλήλους τους να είναι οι δείκτες και μέχρι αυτούς θα εξυπηρετούσαν. Ήμαρτον!!! Τόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν άνθρωποι στην είσοδο και να ενημερώνουν τον κόσμο ότι δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν ;;;;

6. Το Ticket-Pro λόγω μεγάλου φόρτου του Server αναρωτιέμαι αν κατάφερε να εξυπηρετήσει τους μισούς από όσους είχαν στηθεί στις δουλειές και τα σπίτια τους για να κλείσουν εισιτήρια με την πιστωτική τους.

Τα εισιτήρια για το Pitch A (Arena - 90 Euros) έχουν εξαντληθεί και στην Ticket House και το Ο.Α.Κ.Α. Tα 80-άρια μάλλον είναι προς το τέλος.

Κοινώς, πρωτόγνωρα πράγματα για μια συναυλία που θα γίνει μετά από 3 μήνες! Αναρωτιέμαι πραγματικά πότε είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Σίγουρα, πάντως το Ολυμπιακό Στάδιο δείχνει μικρό μπροστά στη δικαιλογημένη μεγάλη ζήτηση του Ελληνικού κοινού...


Δεν υπάρχουν σχόλια: