Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Λουκέτο στο Λυκαβηττό



Αν είχατε αγοράσει εισιτήρια για κάποια από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Θέατρο Λυκαβηττού αναζητήστε τρόπο να τα εξαργυρώσετε. Στη μέση της "συναυλιακής" σεζόν οι αρμοδιοί αποφάσισαν να κλείσουν το Λυκαβηττό για λόγους ασφαλείας.

Τυχεροί στάθηκαν οι Νick Cave, Mark Knopfler, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (για δύο βραδιές) και ο Παντελής Θαλασσινός. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο "sold out"James Blunt δεν θα εχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το κοινό τους στο συγκεκριμένο χώρο.




Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό άρθρο την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&tag=8947&pubid=1166483






Διαβάστε τις θέσεις του Δήμου Αθηναίων για το συγκεκριμένο θέμα
όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο portal www.cityofathens.gr

Δήλωση Δημάρχου Αθηναίων σχετικά με τη σφράγιση του θεάτρου Λυκαβηττού

Σφράγιση του θεάτρου Λυκαβηττού

2 σχόλια:

ψύλλος είπε...

Αλήθεια 15 μέρες πριν είχε τις προδιαγραφές???Μάλλον ο σεισμός της Ανδραβιδας επηρέασε το θέατρο...Βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται τα οπίσθια ορισμένων!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκαναν και το εκλεισαν με ολους αυτους τους χουλιγκανους που μαζευονταν εκει περα...Ευτυχως γλιτωσαν οι γυρω κατοικοι απο το χαμο που θα γινοταν με τη συναυλια της Αλεξιου...Ρε δε παμε καλα...Λενε οτι βγηκε ενα χαρτι που το θεωρουσαν ακαταλληλο και μετα βγηκε ενα αλλο που ελεγε οτι τελικα ειναι καταλληλο αλλα ο Δημος Αθηναιων ελαβε υποψην του μονο αυτο το χαρτι που το θεωρουσε ακαταλληλο και τελικα το σφραγισαν...Κωλοχαρτα!!!

zouglos