Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Ψυλλο-λόγια ιλέβεν-πους δε μπάτον(μέρος 11ο)

Δεν τα μπορώ τα πολύ φυσιολογικά.Με κάνουν και βαριέμαι.Ήταν ανάγκη να κερδίσουν και τα «καθαρόαιμα» και οι «σκακιέρες»?Χάθηκε να πέσουμε σε ισοβαθμίες?Να βγάλουμε τα κομπιουτεράκια και να αρχίσουμε τις προσθαφαιρέσεις?Δυστυχώς το όλο σενάριο έμεινε ανεκπλήρωτο όνειρο στη σφαίρα της φαντασίας μου.Τα πράγματα λοιπόν είχαν ως εξής.Οι Αυστριακοί δεν έβαζαν γκολ ούτε σε τέσσερα ενενηντάλεπτα.Με σπασμωδικές κινήσεις δε γίνονται αυτά τα πράγματα.Άμα το σέντερ φορ δεν πατάει περιοχή και γενικά άμα δεν παίζει με την εστία φάτσα δουλεία δε γίνεται.Παρ’ όλα αυτά οι ψιλές έπεφταν παντού.Μπροστά και πίσω από διαιτητές και κάμερες…Το κοράκι πήγε να κλέψει την παράσταση αφού απέβαλε και τους δύο προπονητές.Για το άλλο παιχνίδι δεν έχω και πολύ καλή άποψη καθώς είδα στιγμιότυπα.Όταν όμως χάνεις από τα δεύτερα του αντιπάλου…πιάσε το αυγό και κούρεφτο!!!

Σήμερα περιμένουμε άλλη μια ποδοσφαιρική πανδαισία.Ποιος θα χορέψει καλαματιανό δεν ξέρω και ποιος τσιφτετέλι.Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα γίνουν τα…χανουμάκια(για να μην πω τη φράση του μέγιστου Κορκολή)αυτού που θα προκριθεί.Ιταλία και Γαλλία δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους γιατί παραμονεύει η…Ολλανδία.Άμα αποφασίσει να πει «περάστε» στη Ρουμανία οι άλλοι θα δουλέψουν το «σκουπίστε» και οι κλεφτοκοτάδες το «τελειώσατε».Αυτή τη φορά λέω να μην υποστηρίξω τη σκουάντρα μπας και δει άσπρη μέρα.Έτσι όμως όπως τα έκανε δε θα με χαλάσει κανένα αποτέλεσμα.

Υ.Γ. έχω την εντύπωση ότι μεταδίδει ο Αλέκος-Αλέκος.Άρα τα σχόλια είναι περιττά…



2 σχόλια:

gbal είπε...

Μετά την επιστροφή από τις παραλίες, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το ματσάκι της Ολλανδίας με τη Γαλλία και τη μαχητικότητα των Τούρκων.

Επιπλέον, το σημαντικό που βλέπουμε για άλλο ένα EURO είναι ότι έχουμε την 1η ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη!!! Είτε η Κροατία ή η Τουρκία περνάνε στα ημιτελικά! Δεν είναι και λίγο πράγμα...

Όσο για όλους τους ξένους που γράφουν για την Εθνική μας, θα σχολιάσω ότι τελικά ήταν βαριά η "φούστα" του τσολιά και δεν την έχουν ξεπεράσει ακόμη.

ψύλλος είπε...

Ξέρεις πόσοι κάνανε κηδεία με ξένα κόλλυβα αυτές τις μέρες???Ο μισός ποδοσφαιρικός πλανήτης το χάρηκε…Τους είχαμε μπει για καλά στο μάτι.Αυτοί πάντως που είναι ανεκδιήγητοι είναι οι Αυστριακοί που ζήτησαν να επέμβει η FIFA για να βάλει στη θέση μας τους Άγγλους.Άκουσον άκουσον τι ζήτησε η Βραζιλία της Ευρώπης,οι μάγοι της μπάλας,οι καλλιτέχνες του ποδοσφαίρου…Ρε άντε μπείτε στις σπηλιές σας,θέλατε και οκτάδα νούμερα...