Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

ψυλλο-λόγια σιξτίν-σάντεϊ σορτ φεστ(μέρος 16ο)


Θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες αδικίες του ποδοσφαίρου αν δεν περνούσε αυτή η ομάδα.Ευτυχώς η μπάλα δεν ενήργησε σαν «πόρνη» όπως έλεγε κι ένας σοφός του αθλήματος(Όσιμ).Τι παράσταση ήταν αυτή θεέ μου!Μακάρι να ’χα χίλια μάτια να χαζεύω αυτό το σύνολο.Πως άνοιγε έτσι η ομάδα?Σα πολύχρωμη ιαπωνική βεντάλια.Παίκτες έβγαιναν στην επίθεση κατά κύματα,επέστρεφαν στην άμυνα και κάλυπταν σε χρόνο dt.Απίστευτο πραγματικά.Έκαναν τις τουλίπες να μοιάζουν με ομαδούλα της σειράς.Αυτούς που μας εξέπληξαν θετικά με τα κατορθώματά τους στη φάση των ομίλων.

Το ’χα δει το όνειρο αλλά όχι έτσι.Πίστευα στις δυνατότητες αυτής της ομάδας αλλά το χθεσινό ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.Η άμυνα των οράνιε πρέπει να «ξέρασε ιπποπόταμους».Ούτε στο χειρότερο μεθύσι τους δεν πρέπει να ένιωθαν έτσι.Κατέβαιναν τέσσερις και νόμιζαν ότι έρχονται δώδεκα…τριπλούς τους έβλεπαν…Τέτοιο σφυροκόπημα είχα καιρό να δω.Αν μάλιστα,στην τελική τους προσπάθεια,ήταν πιο αποτελεσματικοί δε ξέρω τι θα είχε γράψει το κοντέρ.Μέχρι το 90’ πάντως οι φίλοι των πορτοκαλί δεν είχαν αφήσει νύχι για νύχι στα χέρια τους!Έβλεπαν συνέχεια την(ποδοσφαιρική)ζωή τους να περνάει από μπροστά τους με προδιαγεγραμμένο τέλος!!Ένιωθαν ότι μια πορεία…αρκούδων περνούσε από πάνω τους!!! Παρακαλούσαν ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!!

Αρκετά όμως με τα παιδιά του Πούτιν,τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Λιακόπουλο γιατί το μάθημα με τα ελοχίν δεν το έχω μάθει καλά…Πάμε στο σημερινό όπου οι μαφιόζοι θα αντιμετωπίσουν τους ταυρομάχους.Επειδή είμαι φιλόζωος θα μποϊκοτάρω τα Ισπανά(μετά το ακριβό γάλα-άσχετο αλλά τούτο εδώ το άρθρο πρέπει να περνάει και κοινωνικά μηνύματα)και θα υποστηρίξω τη μεγάλη του τάμπουρου σχολή(βλέπε κατενάτσιο).Παρακαλάω μόνο να πιάσει κόψιμο το αψηλό το παιδί που ’χουν μπροστά μπας και δούμε άσπρη μέρα…Λείπει το καρκίνωμα ο Pirlo,είναι losers οι Ισπανοί,έχουν και τον παππού στον πάγκο που εύχομαι να κοιμηθεί άρα υπάρχουν ελπίδες πολλές.Πάντως αν τρεις μέρες τώρα χορτάσατε μπάλα σήμερα ετοιμαστείτε για ρεπό.Βλέπω καθυστέρηση,κλοτσίδι,σπρωξίδι και γενικά ταλαιπωρία.

Υ.Γ.ένας Αλέκος-Αλέκος θα σώσει την παρτίδα.Και μιας και ανέφερα τον ημίθεο,αυτός ο Τσώχος ή μπήκε με free-pas στην κρατική ή αντέγραψε από το γραπτό του Κατσαρού.Είναι ειδικός στις δύσκολες φάσεις και στην προπονητική.Ο σαξοφωνέ έχει ειδικότητα «βαπτιστού» γιατί το 80% των παικτών δεν ακούει το όνομά του…





8 σχόλια:

gbal είπε...

Ρε παιδιά, έχουν περάσει οι ταμπουρο-Τούρκοι, οι ταμπούρο-Γερμανοί και μόνο οι Ρώσοι έχουν παίξει μπάλα για εμάς τους φίλους της στρογγυλής θεάς.

Αν περάσουν και οι Ιταλοί σήμερα, θα δούμε γαμώ τις μπάλες στα ημιτελικά...

ψύλλος είπε...

Δε συμφωνώ.Και οι Τούρκοι αλλά ιδίως οι Γερμανοί παίζουν υποφερτή μπάλα.Απλά οι Ρώσσοι είναι η χαρά του φιλάθλου.Σε παρακαλώ επίσης να λες λίγα για τους αντζούρι...Ορίστε μας.Θα μας πείτε τώρα και πως θα παίζουμε!!!Ρε κατενάτσιο που σας χρειάζεται...Ακάκιεεεεεε τα μακαρόνια να 'ναι ΜΙΣΚΟ!!!

gbal είπε...

Πώς τον βλέπεις Ζούγκλε, έχει γυρίσει η τύχη του Ψυλλο-λόγου ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον θα ελεγα οτι του εχει ανοιξει...Η τυχη ετσι για να μην παρεξηγουμαστε κιολας....Συνεχισε ετσι ψυλλουλη μαζι σου ρεεεεε....Και για σημερα φορτσα ατζουρι

zouglos

ψύλλος είπε...

Άντε τώρα να σταυρώσουν νίκη οι Ιταλοί...
Αν περάσουν,ο ένας
Και για σημερα φορτσα ατζουρι,ο άλλος
Χρειάζομαι ένα αγρόκτημα σκόρδα και ένα μαγαζί χάντρες μπλε για το μάτι...
Οοουυυυυυ 666...στα όρη στα άγρια βουνά!!

gbal είπε...

Ψυλλο-λόγε, μην ξεχάσεις να φορέσεις τα ίδια ρούχα με χθες σήμερα, να κάτσεις στην ίδια - αναπαυτική - πολυθρόνα σου και να φας ακριβώς την ίδια ώρα με χθες... Μπορείς να λες και τις ίδιες ατάκες με χθες. Τέλος, να αποφύγεις επικοινωνία με φίλους - μαυρόγατες... Ξέρεις ποιους εννοώ, ε ;;; xaxaxaxa

Υ.Γ. : Ο πατέρας μου έχει φέρει μια σειρά από σκόρδα. Να σου τη στείλω ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο αυτοκριτικη!!!Σε παω gbal!!!

zouglos

LEONIDAS FROM CARAVEL είπε...

ΨΥΛΛΕ ΕΙΔΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΥΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!