Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ψυλλο-λόγια εϊτίν-παλ αϊ κουτ ιτ(μέρος 18ο)

Χτες όλη μέρα ίδρωνα.Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει η ζέστη αλλά τελικά ήταν το σύνδρομο στέρησης που με έχει πιάσει.Ολόκληρη μέρα χωρίς μπάλα και να δω πως θα αντέξω και δεύτερη συνεχόμενη.Αν και οι ειδικοί λένε ότι το πρώτο 24ωρο είναι το δύσκολο...Συνοψίζοντας πάντως μέχρι τα ημιτελικά έχουμε δει τα πάντα εκτός από παράξενες ισοβαθμίες.Σαν τουρνουά θεωρώ ότι είναι πολύ καλό από πλευράς παιχνιδιών και ομάδων,κλάσεις ανώτερο από μουντιάλ.Βέβαια πριν ξεκινήσει η διοργάνωση όλοι οι ειδήμονες έλεγαν ότι θα είναι το τουρνουά των προπονητών,ότι μπορούμε να περάσουμε τον όμιλο αν κερδίσουμε την «μικρή» Σουηδία,ότι η Γερμανία κι η Πορτογαλία είναι τα φαβορί και άλλα τέτοια ψαγμένα...Θέλω να δω πόσοι θα βγουν στο τέλος να πουν τι ανοησίες έλεγαν στην αρχή.Κύριοι(και κυρίες)η μπάλα είναι γένους θηλυκού και όπως κάθε θηλυκό «κάθεται» όπως θέλει,όπου θέλει και όποτε θέλει.Θα βρεθούν βέβαια κάποιοι καλοθελητές να με κράξουν υπενθυμίζοντάς μου τις προβλέψεις που έκανα.Δεκτό.Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν άντρας(που λέει και το άσμα).Απλά οι προβλέψεις μου ήταν περισσότερο υποκειμενικές,ειδικά στους ομίλους που δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες.

Ας γυρίσουμε όμως σε αυτές που έχουν απομείνει στα ημιτελικά.Τρεις από τις τέσσερις έχουν δείξει τι αντιπροσωπεύουν.Τουρκία-πάθος.Γερμανία-δύναμη.Ρωσία-τεχνική.Ισπανία???Έχει όμως μια μεγάλη διαφορά από άλλα τουρνουά.Δεν έχει άμυνα κωλοχανείο.Περιμένω λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον τη συνέχεια.

Υ.Γ. ύπουλα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας φάγανε τον Κύρο τον Βασσάρα!!Δεν ξέρω αν θα είναι τέταρτος σε κάποιο παιχνίδι πάντως σαν πρώτη σφυρίχτρα δε θα ξεκινήσει σε κάποιο ματς.Εκτός κι αν τραυματιστεί κανένας και γίνει πρώτος στη θέση του πρώτου…





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλόμαθε η γριά στα σύκα και δεν παλεύεται η μέρα χωρίς Euro...
Προσωπικά θέλω και πιστεύω πως το κουπιδι θα το σηκώσει η υπερηχητική RUSSIA.

Πάντως φάνηκε απο το Euro πως ο Κύρος (Γρανάζης) αμα θέλει σφυράει καλά... Στην Ελλάδα τι γίνεται? Μήπως τα τσεπώνει το στραγάλι του και μετα τραγουδάει φάλτσα??

Θα κρατήσω την ανωνυμία μου για λίγες μέρες ακόμα μεχρι να σταματήσει το κυνηγητό...

ψύλλος είπε...

Έτσι είναι φίλε μου ανώνυμε,το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις...