Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ψυλλο-λόγια τουέντι-λουκ του σι(μέρος 20ο)

Η μπίλια έκατσε στo μαύρο.Καταπληκτικό παιχνίδι χτες με πολλές φάσεις(για όσο βλέπαμε)και πολλά γκολ.Πάμε όμως να τα πάρουμε από την αρχή.Κάθε φορά που έχουμε να διοργανώσουμε αγώνες μας κράζουν γιατί αργούμε στις ετοιμασίες.Το καλό πράγμα κύριοι και κυρίες αργεί να γίνει.Αλλά που να ξέρουν από τέτοια οι Αυστριακό-Ελβετοί?Κι ενώ νόμιζαν ότι όλα ήταν τέλεια ήρθε ένας κεραυνός να τα κάνει όλα…μαύρα!!Χθες είχα γράψει ότι δε θέλω να ακούω μετάδοση από τους δύο γνωστούς και έβαλα και τον πουρουπουπού(βλέπε Παπαδημητρίου-δεν είμαι ο νονός αλλά επειδή το βρίσκω εύστοχο το προσωνύμιο το χρησιμοποιώ)για να φτιάξω τραγουδάκι.Σκατά είχα φάει???Σα να μην έφτανε η διακοπή της εικόνας από τους διοργανωτές είχα και τον Παυλάρα να μου περιγράφει.Ευτυχώς κάπου εκεί τρίτωσε το κακό και δεν είχα το φόβο ότι θα μας βρει κάτι άλλο…Ο φανταστικός αυτός σπίκερ έχει την μοναδική ικανότητα να διαβάζει τα χείλι,γιατί μόλις είδε τον Misel στην κερκίδα κατάλαβε ότι κάποιος τον ενημέρωνε μέσω κινητού για το τι είχε συμβεί.

Αυτά για τα της διοργάνωσης. Στον αγωνιστικό τομέα είχαμε δύο παθιασμένες για τη νίκη ομάδες. Ειδικά στους Τούρκους βγάζω,για άλλη μια φορά,το καπέλο. Μπήκαν με πολύ πάθος αλλά τελικά υποκλίθηκαν στο βάρος της γερμανικής φανέλας. Μάγκας ο Terim που με τόσες αλλαγές παρουσίασε σύνολο το ίδιο αξιόμαχο με το αρχικό. Ίσως να τους άξιζε να πάνε τελικό. Αρκετά καλοί κι οι Γερμανοί οι οποίοι έβγαζαν φάσεις όποτε ήθελαν. Ματς χωρίς σκοπιμότητα κι από τις δύο πλευρές. Η μοναδική παραφωνία ήταν τα τέρματα. Τόσο ο Μεσολογγίτης Rustu όσο κι ο τραγέλαφος Lemman ήταν για γέλια και για κλάματα. Παρακαλώ για την άμεση απόσυρσή τους από το ποδόσφαιρο και την πρόσληψή τους στην τροχαία. Ελέγξανε καταπληκτικά, σχεδόν στο σύνολο των γκολ, την κυκλοφορία της μπάλας…Τον αρχηγό των «καθαρόαιμων»,μετά το στρίψιμο του κέρματος από το κοράκι στην έναρξη του αγώνα,τον είδε κανείς? Που ήταν αυτό το γεροδεμένο βαυαρικό κορμί? Θα πουν κάποιοι ότι έκανε πολλά χιλιόμετρα,αλλά αν είναι έτσι να τον κατεβάσουν στο μαραθώνιο!!!

Σήμερα έχουμε: ταυρομάχους με αρκούδες,μέρος 2ο,η επιστροφή!Να θυμίσω ότι η πρώτη συνάντηση πλήγωσε αρκετά τους Ρώσους αλλά έγινε υπό άλλες συνθήκες.Θεωρώ ότι το ματς έχει πολύ ισοπαλία(αλλά μην το δέσετε κόμπο…).

Υ.Γ. Βάλτε τον Αλέκο-Αλέκο τουλάχιστον στο σχόλιο μη σας πάρει ο διάολος τα ρέστα…




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
- Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
- Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
- Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
- Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

Eugenia είπε...

Ρε συ, ψυλλάκο, γιατί την πέσανε σε σένα οι αντι-Τσίπρηδες; Μήπως δεν έχουν καταλάβει ποιόν εννοείς όταν ανεφέρεσαι στον "Αλέκο-Αλέκο";
Ωραίοι οι Τούρκοι. Μάλλον είχαν οι Τούρκοι την αθάνατη τουρκική ψυχή φέτος και δε μας καθόταν η δικιά μας.Ωραίοι σαν Έλληνες, που θα έλεγε και ο "Αλέκος-Αλέκος".Έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι.Άσε που ήταν ένα ματσάκι που δε σε άφηνε να σκεφτείς ότι πλησιάζει η ώρα σου (για ύπνο,εννοώ).Αντιθέτως μου πήρε και κάμποση ώρα να κοιμηθώ γιατί είχε μέχρι το τέλος αγωνία και οι Γερμανοί τσίμπησαν το γκολάκι τη σωστή στιγμή για να πάρουν το γλυκό από το στόμα.Ας είναι. Να δούμε τι παιχνίδι θα γίνει με τα Ισπανά.Hasta la vista!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου η κατασταση σου είναι σοβαρή αλλά όχι μη αναστρέψιμη.Σε παρακαλώ να αυξήσεις τη δοσολογία στα χάπια κατά ένα...κουτί.Έτσι θα νιώσεις καλύτερα και θα πάψεις να ταυτίζεις το όνομα Αλέκος με τον Τσίπρα...Και μην ξεχνάς όταν πας για μπάνια να κάθεσαι σε σκιές...
.
Υ.Γ. βάλε μια αφίσα του δικού σου ακατανόμαστου στο δωμάτιο σου και πέτα του βελάκια πρωί,μεσημέρι,βράδυ.Πίστεψέ με θα νιώσεις καλύτερα!!

Γιατρός ψυλλο-λόγος